Vilka fonder

Handikappbidrag.se

Vilka fonder?

 

Detta brukar vara den svåra biten och det som tar mest tid! Det mesta ligger numera på nätet men det kan finnas någon "gammal" fondbok att köpa eller låna.

 

Det finns en firma i Ö-vik som kan hjälpa till med att ta fram lämpliga fonder till just dig för ca 400 kr. Jag har prövat och tyckte det var väldigt bra för de fonderna kan du ju använda länge sen! 0660-12850 är telefonnumret och

 

stiftelseinformation@allt2.se är mejladressen!

 

Landsting, regioner, länsstyrelser, högskolor, universitet, din församling, din kommun, Lions eller andra liknande organisationer, fackförbund, vissa hjälporganisationer - alla brukar de ha fonder som man kan söka!

 

Fonderna kan vända sig till: vissa funktionshinder, åldersgrupper, olika arbetskategorier, olika delar av landet,studier m.m. Det är ” bara ” att leta!

 

Tycker du att det är svårt- be mig om hjälp.

 

Som du förstår har jag arbetat igenom de flesta av dessa nedanstående webbsidor och letat. Jag har gjort en lista där jag letat fram fonder som kan passa.

Kontakta mig så får du den listan! Gratis! Även till föreningar!

 

Här kommer bra webbsidor där du själv kan leta! En del handlar om studier också...

 

www.vgregion.se ditt eget landsting har en liknande sida

 

www.globalgrant.com här kan man köpa ett abonnemang på en månad för ca:100:- och leta bland massor av fonder. Detta kan du göra via biblioteket och logga in hemifrån gratis! Ett tips från en "läsare" av hemsidan!

 

www.lansstyrelsen.se de har en stiftelsedatabas!

 

www.helhetsdoktorn.nu

 

www.studera.nu

 

www.svcr.se

 

www.sokastipendium.se

 

 

och många, många fler! Jag har listor om du vill ha fler fondförslag!

 

 

Lycka till!